Verloop voor komend seizoen!

Gaura, Helenium en Verbena

Sinds het laatst geplaatste nieuwsbericht is er ontzettend veel gebeurd op de kwekerij. Van het klaarzetten van leveringen, bestellingen plaatsen, het opbouwen van een nieuwe kas, het oppotten van nieuwe planten tot het verzorgen van planten. Bedrijvig weekje zeg maar.

Afgelopen periode hebben wij weer een aantal prachtige planten opgepot. Dit keer gaat het om de Gaura lind. ’Siskiyou Pink’ (prachtkaars), Helenium ’Moerheim Beauty’ (zonnekruid) en de Verbena can. ’Homestead Purple’ (ijzerhard). Dit jaar hebben wij voor het eerste de Verbena can. ’Homestead Purple’ gepot. Voor ons een leuke aanvulling op het assortiment. Verbena can. ’Homestead Purple’ is een echte plant voor beplanting vooraan in de border. Met zijn prachtige volle paarse bloemen is hij enorm aantrekkelijk voor vlinders. Enkele voordelen van deze Verbena zijn ; hij woekert niet, plant zich niet voort d.m.v. zaad en is prachtig te combineren met vele vaste planten die in het midden van de border staan. Een nadeel van deze Verbena is dat de planten matig winterhard zijn. Dit hoeft echter niet een reden te zijn deze planten niet in uw tuin te zetten. Doordat de Verbena zeer geschikt is als randbeplanting, is het afdekken tegen strenge kou dan ook een fluitje van een cent!. Met wat afdek materiaal erop te leggen, beschermt u de plant al genoeg voor de winter. Kortom, genoeg goede redenen om de plant in de tuin te zetten! 

 

Wilt u deze planten niet missen? Reserveer alvast uw planten bij ons. Zo bent uw verzekerd van de mooiste planten. Reserveren kan via de mail. Geef in de mail aan om hoeveel stuks het gaat en welke soort(en) het moet zijn. Wij zullen z.s.m. uw mail beantwoorden en daarin de prijs vermelden. Gaat u hiermee akkoord, beantwoord ons dan via datzelfde mailtje. Pas bij uw akkoord worden de planten gereserveerd voor u. Vergeet niet in uw mail uw naam, adres en telefoonnummer te noteren. Zodra de planten leverbaar zijn, krijg u van ons bericht. Heeft u hier vragen over, bel ons dan even.

 

Vaste Plantenkwekerij Natuurlijk Bloeiers
voor de liefhebbers